ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπηρεσίες

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε
ρουχα καθε ειδουσ

Σιδέρωμα Μπουγάδας

Σιδερώνουμε την μπουγάδα σας, στο δικό μας χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Παραλαμβάνουμε τα ρούχα στον χώρο σας, με τους δικούς μας σάκους ενδυμάτων, με τους οποίους τα μεταφέρουμε, αφού πρώτα τα ζυγίσουμε μπροστά σας με ζυγαριές ακριβείας. Τα ρούχα σας, αφού σιδερωθούν με πολύ μεγάλη προσοχή, επιστρέφονται σε εσάς συσκευασμένα και κλεισμένα αεροστεγώς.
Σιδέρωμα ρούχων με το κιλό
Σιδέρωμα και περιποίηση πουκάμισου
Σιδέρωμα παντελονιού με τσάκιση
Σιδέρωμα φορέματος και άλλων ευαίσθητων ρούχων
Σιδέρωμα κουρτίνας και άλλων ειδών
ρουχα καθε ειδουσ

Καθαρισμός & Πλύσιμο

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στο πλύσιμο των ρούχων σας, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Γίνεται δε με επιλεγμένα απορρυπαντικά, τα καλύτερα της αγοράς, και φυσικά οικολογικά. Χωρίς τοξικότητα και δεν προκαλούν αλλεργίες. Κι αυτό για να μην βλάπτουν εσάς, τα ρούχα σας και φυσικά το περιβάλλον. Αρχή μας είναι να πλένουμε τα ρούχα σας σε ατομική πλύση και ξεχωριστά από των υπολοίπων πελατών, με γνώμονα την υγιεινή.
Πλύσιμο και καθαρισμός ρούχων
Καθαρισμός μπουφάν και παλτό
Καθαρισμός δερμάτινων ειδών
Πλύσιμο κουβέρτας και παπλώματος
Πλύσιμο κουρτίνας και άλλων ειδών
ρουχα καθε ειδουσ

Επιδιόρθωση Ρούχων

Το κατάστημά μας αναλαμβάνει την επιδιόρθωση των ενδυμάτων σας, σε κάθε μορφή. Από κόντεμα ενός παντελονιού, την αλλαγή φερμουάρ, μέχρι και το ράψιμο της κουρτίνας σας. Αναλαμβάνουμε επίσης και συνεργασίες σε επαγγελματική μορφή με εταιρίες και καταστήματα για επιδιορθώσεις και ειδική ραπτική.
Ραφές
Μέτρημα και επιδιόρθωση
Μάσκες προστασίας COVID19
Ολοκληρωμενες λυσεισ

Υπηρεσίες για επαγγελματίες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, σε ειδικές τιμές, που περιλαμβάνουν το πλύσιμο, τον καθαρισμό το σιδέρωμα και την επιδιόρθωση κάθε είδους ιματισμού από επιχειρήσεις εστίασης, ενοικίασης δωματίων ή σκαφών.
Τραπεζομάντηλα
Κουρτίνες
Κλινοσκεπάσματα
Πετσέτες
Στολές εργασίας
cross